عرضه رسمی ویندوز 8.1 , چند دلیل برای آپدیت به ویندوز 8.1

آپدیت ویندوز 8 به 8.1

ویندوز ۸.۱ از ساعت ۱۴:۳۰ روز پنج‌شنبه 17 اکتبر 2013 (۲۵ مهر ۱۳۹۲) به صورت یک آپدیت برای دستگاه های برخوردار از ویندوز ۸ عرضه شده است و از جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ نیز با قیمت ۱۲۰ دلار بصورت جداگانه به فروش می‌رسد.

مایکروسافت این نسخه از سیستم عامل خود را یک آپدیت نامیده و نه آپگرید، بنابراین انتظار زیر و رو شدن ویندوز ۸ را نداشته باشید.

در عوض، دکمه استارت و شخصی سازی ها و بهینه سازی های زیادی از راه خواهند رسید.

 افرادی که هم اکنون ویندوز ۸ را روی دستگاه خود نصب کرده اند، ویندوز ۸.۱ را به صورت یک آپدیت اختیاری مشاهده خواهند کرد و کسانی هم که از قبل نسخه پیش‌نمایش ویندوز ۸.۱ را نصب کرده اند، همین طور. نسخه جدید سیستم عامل به صورت یک آپدیت در ویندوز استور به نمایش در خواهد آمد.


 
 
8.1 دلیل برای آپدیت و استفاده از ویندوز 8.1

فارنت: همان‌طور که می‌دانید روز پنج‌شنبه 17 اکتبر 2013 (۲۵ مهر ۱۳۹۲) مایکروسافت رسماً ویندوز ۸٫۱ را منتشر کرد و برای دانلود قرار داد. اگر کاربر ویندوز ۸ هستید و می‌خواهید بدانید آیا آپدیت به ویندوز ۸٫۱ ارزش صرف وقت را دارد یا خیر این مطلب را بخوانید.

معمولاً آپدیت به ویندوز ۸٫۱ برای کاربرانی که امکان دانلود از فروشگاه Windows Store ویندوز ۸ را دارند کار ساده و سریعی است اما تهیه و آپدیت آن برای ما کاربران ایرانی که بعضی اوقات نیاز به نصب مجدد و تازه ویندوز داریم عملی وقت‌گیر است. پس با ما همراه باشید تا با ۸٫۱ دلیل برای آپدیت به ویندوز ۸٫۱ شما را قانع کنیم!
 
۱- بوت به دسکتاپ

خیلی از کاربران ویندوز هنوز به محیط کاشی‌های رابط کاربری جدید ویندوز ۸ یا همان Modern UI عادت نکرده‌اند و دوست ندارند وقتی رایانه‌شان را روشن می‌کنند با آن مواجه شوند؛ مخصوصاً این‌که این محیط برای دستگاه‌های لمسی بهینه شده و برای دیگر کاربران چندان خوشایند نیست. خوشبختانه مایکروسافت به انتقادهای کاربرانش اهمیت داده و حالا با نصب ویندوز ۸٫۱ می‌توانید از ویندوز بخواهید که هنگام بوت و ورود مستقیماً محیط دسکتاپ را برایتان نمایش دهد.

 
 
۲- جستجوی بهتر

جستجوی جامع یا همان Universal Search در ویندوز ۸ قابلیت خوبی بود که می‌توانستید تنها با تایپ کردن هر عبارتی در منوی استارت در میان فایل‌ها، تنظیمات و اپلیکیشن‌ها جستجو کنید. اما یک عیب بزرگ این جستجو دسته‌بندی کردن نتایج در این سه قسمت بود که با ویندوز ۸٫۱ این مشکل رفع شده است و دیگر نیاز نیست پس از تایپ عبارت در تک‌تک این دسته‌بندی‌ها به دنبال نتایج باشید.

 
 
۳- اینترنت اکسپلورر ۱۱

ممکن است از آن دسته کاربرانی باشید که هنوز با توجه به سابقه بد این مرورگر از اینترنت اکسپلورر متنفر هستند اما توصیه می‌کنیم با اینترنت اکسپلورر ۱۱ به مایکروسافت فرصت تازه‌ای بدهید. اینترنت اکسپلورر ۱۱ نه تنها سرعت بارگذاری و مرور بیشتری نسبت به نسخه‌های قبلی دارد بلکه برای دستگاه‌های لمسی ایده‌آل است. شاید با یک‌بار استفاده از آن دیگر این مرورگر را تنها برای باز کردن سایت دانشگاه و سایت‌های دولتی استفاده نکنید!

 
 
۴- قابلیت‌های بهتر تقسیم صفحه

در تبلت‌ها که بیش‌ترین استفاده را از اپلیکیشن‌های جدید مدرن می‌کنند می‌توانید در ویندوز ۸ چندین اپ را در کنار هم باز کرده و صفحه را بین آن‌ها تقسیم کنید؛ اما مشکل اینجا بود که نمی‌توانستید تعیین کنید هر اپ چقدر از فضا را اشغال کند. با ویندوز ۸٫۱ می‌توانید جداکننده را به دلخواهتان به هر جایی بکشید و اپلیکیشن‌ها را در کنار هم بچینید.

 
 
۵- شخصی سازی بیشتر

در ویندوز ۸٫۱ قادر خواهید بود تا پس زمینه منوی استارت را به هر تصویر دلخواهی تغییر دهید. همچنین امکان انتخاب چندین رنگ اصلی وجود داشته و می‌توانید کاشی‌های استارت را به صورت‌ها و اشکال متنوع دیگری بچینید. شاید مایکروسافت با این تغییرات قصد دارد کاربران را بیشتر به استفاده از محیط مدرن استارت ترغیب کند.

 
 
۶- سرعت بوت حتی بیشتر از گذشته

یکی از مهم‌ترین تغییرات ویندوز ۸ نسبت به ویندوز ۷ سرعت بوت و بالا آمدن بسیار بیشتر آن بود. حالا مایکروسافت در ویندوز ۸٫۱ این زمان را حتی از نسخه قبلی کوتاه‌تر کرده تا دیگر مجبور نباشید سالانه ۵ روز از عمرتان را در انتظار لود شدن رایانه‌تان هدر بدهید! تصور کنید پردازنده‌های جدید اینتل به کمک حافظه‌های پرسرعت SSD اولترابوک‌ها با ویندوز ۸٫۱ پرواز خواهند کرد!

 
 
۷- تغییر منوی تنظیمات

در قسمت Change PC settings ویندوز ۸ می‌توانید برخی تنظیمات مهم و جدید ویندوز ۸ را دستکاری کنید اما بعضی اوقات پیدا کردن یک مورد خاص در این منو دشوار بود. حالا در ویندوز ۸٫۱ سازمان‌دهی این تنظیمات بهتر شه و همچنین در حالت کلاسیک دسکتاپ می‌توانید تنظیمات بیشتری را نیز تغییر بدهید.

 
 
۸- فروشگاه بهتر Windows Store

هر چند متأسفانه ویندوز استور برای کاربران ایرانی قابل دسترسی نیست اما ویندوز ۸٫۱ آن را به هر حال ارتقا داده است. در فروشگاه جدید اپلیکیشن‌های بهتر و محبوب‌تر را آسان‌تر پیدا می‌کنید و گردش میان اپ‌ها از گذشته ساده‌تر شده است.

 
 
۸.۱ – بازگشت دکمه استارت

شاید بپرسید برای این تغییر مهم چرا تنها یک دهم به شماره‌ها اضافه کرده‌ایم؟ بازگشت منوی استارت برای بسیاری کاربران آرزو بود؛ اما توجه کنید که در واقع مایکروسافت منوی استارت را زنده نکرده است بلکه تنها با یک کلک مرغابی دکمه‌ای را اضافه کرده که شما را به همان استارت مدرن ویندوز می‌برد!

 
 

مطالعه‌ی مطلب زیر را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم:


{loadposition footer}
{loadposition related-contents}

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *