تفاوت میان Sleep و Hibernate در ویندوز

تفاوت Sleep و Hibernate

ویندوزهای 7 و 8 برای نگهداری و مصرف بهینه انرژی گزینه‌های فراوانی را در اختیار شما می‌گذارند که هنگام عدم استفاده از کامپیوتر به یاری‌تان می‌آیند.

این گزینه‌ها شامل Sleep ، Hibernate و Hybrid Sleep هستند. این گزینه‌ها در صورت استفاده از لپ‌تاپ هم بسیار کاربردی‌تر خواهند بود. در ادامه‌ی مطلب شما را با تفاوت این قابلیت‌ها آشنا خواهیم کرد.

 

Sleep Mode

حالت اسلیپ یا خواب یک وضعیت ذخیره انرژی‌ست که آن را می توان شبیه توقف یا Pause فیلم دانست. تمام فعالیت‌های درون کامپیوتر متوقف خواهند شد و تمامی اسناد و اپلیکیشن‌های باز، درون حافظه قرار می‌گیرند. شما می‌توانید سریعاً و طی چند ثانیه به حالت عادی و عملکرد کامل برگردید. حالت اسلیپ را می‌توان به طور کلی مانند همان حالت استند بای (Standby) دانست.

در صورتی‌که بخواهید کارتان را برای مدت کوتاهی متوقف کنید، حالت اسلیپ کاملا مفید و کاربردی است. کامپیوتر در حالت اسلیپ انرژی و منابع چندانی از باتری را مصرف نمی‌کند.

 

Hibernate

در حالت هایبرنت یا خواب زمستانی تمامی اسناد و اپلیکیشن های باز درون هارد دیسک ذخیره شده و کامپیوتر Shut down (خاموش) می‌شود. یعنی هنگامی‌که کامپیوتر را در حالت هایبرنت قرار می‌دهید، میزان مصرف انرژی آن به صفر می رسد و هنگامی که کامپیوترتان دوباره روشن می شود، دوباره تمام کارهای تان را به حالت قبلی برگشته و محیط کارتان آماده می‌شود.

این حالت زمانی کاربردی است که برای مدتی نمی‌خواهید از دسکتاپ با لپ تاپ استفاده نمایید و البته تصمیم هم ندارید که اپلیکیشن‌ها و اسناد بازتان را بسته و از آنها خارج شوید.

 

Hybrid Sleep

حالت هیبرید، ترکیبی از هایبرنت و اسلیپ است که بیشتر برای کامپیوترهای رومیزی یا دسکتاپ به کار می‌رود. در این حالت همه برنامه‌های باز و اسناد باز هم در حافظه (مموری) و هم در هارد قرار می‌گیرند و سپس کامپیوتر در وضعیت مصرف کم انرژی قرار می گیرد. در این حالت شما به سرعت می‌توانید به حالت عادی برگشته و کارتان را ادامه دهید. حالت هیبرید در کامپیوترهای دسک تاپ به صورت پیش فرض فعال است، اما در لپ‌تاپ‌ها غیرفعال است. وقتی آن را در لپ‌تاپ فعال می‌کنید، هنگام انتخاب گزینه Sleep، لپ تاپ بصورت خودکار در حالت Hybrid Sleep قرار می‌گیرد.

این حالت در کامپیوترهای دسکتاپ هنگام قطع برق بسیار مفید و کاربردی است. هنگامی‌که دوباره برق وصل می‌شود، ویندوز می‌تواند کارهای شما را دوباره از روی هارد خوانده و همه چیز را دم دست تان آماده می کند.

 


پست‌های مرتبط با این موضوع:


{loadposition footer}
{loadposition related-contents}

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *